Galatasaray'da Bartuğ Elmaz kadro dışı

Marsilya ile anlaşan Bartuğ Elmaz'ın sezonun geri kalan kısmında kadro dışı kaldı.

Sezon sonunda sözleşmesi biten ve Marsilya ile anlaşan Galatasaray'ın genç oyuncusu Bartuğ Elmaz'ın kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı.

Bartuğ Elmaz'ın geçtiğimiz gün Marsilya ile anlaşmasının ardından yönetim içinde genç oyuncuya sert tepkilerin çıktığı ve başkan Burak Elmas'ın talebiyle 18 yaşındaki oyuncunun kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz, bu sezonu bitirdikten sonra önümüzdeki sezon Fransa'nın Marsilya kulübüne transfer olacak.

Bu arada Bartuğ Elmaz hakkında açıklama yapan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas "Bartuğ Elmaz'a Galatasaray'a ciddi anlamda yatırım yaptı. Bu kadar yatırım yapılan oyuncunun kontratı son seneye bırakılmamalıdır. menajerler, alacakları ufak komisyon için oyuncuları yurt dışına götürmek ve geri getirmek için uğraşıyorlar. Bunlara da son vereceğiz. Bartuğ Elmaz ve babasıyla görüştük. Burada kalmak istemedi. Galatasaray tesislerinde kalıyor, yemek yiyor. Galatasaray'ı istemeyen oyuncu, Galatasaray'da kalamaz. Bir liste yapıyoruz, bu listedeki menajerlerle çalışanlar, Galatasaray'da oynamayacak." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları