Galatasaray'da 5 haftadır kazanamayan Malatyaspor için uyarı

Tudor, kupadaki Sivas Belediye sınavı öncesi analizini yaptığı Yeni Malatya'yı, dünkü idmanda oyuncularına tüm detaylarıyla anlattı. Ligde artık sürpriz istemeyen Hırvat hoca taktik provaları şimdiden başlatırken, takımına Beşiktaş maçını hatırlattı

Galatasaray'da kupa mesaisi bitti, gözler Süper Lig'e çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Büyük maçlarda üst üste kaybettiği puanların ardından, Akhisarspor'u yenerek rahat bir nefes alan ve liderlik koltuğuna yeniden oturan Cim Bom, Yeni Malatya'yı da mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Herhangi bir sürpriz yaşanmaması için ipleri sıkı tutan teknik patron Tudor, dünkü idmanla birlikte oyuncularına Yeni Malatya maçının taktik planını anlatmaya başladı. Hırvat hocanın, kupadaki Sivas Belediye sınavı öncesinde de Malatyaspor karşılaşmasına yönelik analizler yaptığı öğrenildi.




Maç gibi idman!

Galatasaray'ın dünkü antrenmanı tam anlamıyla maç havasında geçti. Teknik direktör Tudor, Yeni Malatyaspor maçının taktik provasının da yapıldığı idmanda, tüm oyuncularıyla tek tek ilgilenirken, özellikle as futbolcuların ortaya koyduğu hırs ve istek, hocayı bir hayli memnun etti. Akhisarspor galibiyeti sonrası, Yeni Malatya'yı da mağlup ederek yeni bir kazanma serisi yakalamak isteyen Hırvat teknik adam, bu düşüncesini oyuncularına da aktarmış durumda.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları