"Galatasaray inanılmaz bir takım"

Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Karabükspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Galatsaray'ı 3-1 yenen Karabükspor'da maçtan sonra Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Bakkal açıklamasında, "Deplasmanda Karabükspor tarihinde ilk defa Galatasaray'ı yendik. Üst üste galibiyetler olunca da sevinç olması normal. İyi analiz ettik Galatasaray'ı. Özellikle 2. bölgeyi iyi kapatıp hücumcularımızla iyi çıktık atağa. Galatasaray inanılmaz bir takım. Baskı kurduklarında golü bulsalardı iyi olmazdı belki ama son dakika golüyle işi bitirdik. Hak ettik bugün galibiyeti. Galatasaray'a ya da Manchester United maçında başarılar." dedi.

Karabükspor'daki iyi başlangıcına da dikkat çeken Bakkal, "Takımdakiler daha önceden tanıdığım oyuncular. Onların ne istediğini anlamak uzun sürmedi. Yetenekli bir kadromuz var. Önceden tanımak bir avantaj ve Türkiye ligini tanımamız bir avantaj. Önce yabancı teknik direktörlerle başlamak bir hata oluyor ama bunu da düzeltmek bize kalıyor." dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları