Galatasaray için ilginç bir transfer iddiası!

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin devre arası için yönetimden tek bir oyuncu istediğinde bulunduğu kaydedildi.

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin devre arası için yönetimden tek bir oyuncu istediğinde bulunduğu iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Prandelli, İtalya Ligi'nden tanıdığı Mauro Zarate'nin ismi verdi.

Orta sahada hücuma dönük olarak oynayan Arjantinli oyuncunun, West Ham'da yedek kaldığı için rahatsız olduğunu, teklif gelmesi durumunda Galatasaray'da oynamaya sıcak bakacağını ilettiği bildirildi.

Sözleşmesi süren 27 yaşındaki oyuncunun kiralanması düşünülüyor.

Webaslan.com Zarate'nin son durumunu araştırdı...

Yıldız futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Torino ve bazı İtalyan takımları ile iletişim halinde olduklarını, Zarate'nin West Ham'dan ayrılmakta kararlı olduğunu dile getirdi.

Menajer Luis Ruzzi, "West Ham'da forvetlerin arkasında oynuyor ve bu onun pozisyonu değil. O merkez forvette oynayabileceği bir takımda olmak istiyor. Doğal pozisyonu bu" dedi.

Transfer iddiaları hakkında konuşan Ruzzi, "Torino? Evet bu doğru fakat sadece onlar değil. Birkaç İtalyan takımı daha onunla ilgileniyor. Zarate İtalya'ya dönebilir mi? Bakacağız" ifadelerini kullandı.

West Ham ile anlaşabileceklerini söyleyen Ruzzi, "Zarate bir forvet, vurucu. Oyun kurucu değil. West Ham ile 2017'ye kadar sözleşmesi var ama bir yolunu bulacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları