Pendikspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında bulduğumuz goller:
67’ Arda Ünyay
84’ Arda Tagay
88’ Kaan Ayhan (P)pic.twitter.com/rTIyALt2da
— Webaslan (@webaslan) October 2, 2026 Sarı-kırmızılı oyunculardan Arda Tagay, Ismail Jakobs, Eyüp Can Karasu, Furkan Koçak, Onur Kağan Yıldız, Ada Metin Karatepe ve Efe Gündal da ikinci yarıda forma şansı buldu.
BITSHIABU, GALATASARAY FORMASIYLA İLK KEZ SAHADA
Galatasaray'ın yeni transferlerinden El Chadaille Bitshiabu, bu sezon ilk defa sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktı.
Almanya ekibi Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiralanan Fransız oyuncu, transfer olduktan sonra Galatasaray'ın çıktığı 3 Süper Lig, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi maçında süre bulamadı.
Bitshiabu, sarı-kırmızılı formayı ilk kez Pendikspor ile yapılan hazırlık maçında terletti.
DURSUN ÖZBEK VE ABDULLAH KAVUKCU, MAÇI YERİNDE İZLEDİ
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek müsabakayı tribünden izledi.
Mücadele için Pendik Stadı'na gelen Özbek'e sarı-kırmızılıların yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kavukcu ile Fatih Demircan eşlik etti. Özbek ve beraberindekiler, müsabakayı protokol tribününden seyretti.