Galatasaray'da rekorların haftası: Icardi, Osimhen, Okan Buruk

Aslantepe'deki yenilmezlik serisini 31 maça çıkaran Galatasaray'da Okan Buruk, Icardi ve Osimhen'in bireysel başarıları da göz kamaştırıyor.

Galatasaray, bu sezon hem ligde hem Avrupa sahnesinde müthiş bir ivmeyle yoluna devam ediyor.
 
Süper Lig'de üst üste üçüncü sezonda 10 maçta 9 galibiyet alarak zirveye yerleşen Sarı-Kırmızılılar, istatistiklerde de rakiplerine fark attı.
 
Cimbom, ligde en az gol yiyen takım (5) olma unvanını korurken, en çok gol atan ekip (25) olarak da hücumda gücünü kanıtladı.
 
 
ICARDI ZİRVEYE KOŞUYOR
 
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'de rekorlara göz dikti.
 
Şu ana kadar ligde Giresunspor dışında karşılaştığı 23 takımın 22'sine gol atan Icardi, toplamda 67 gole ulaştı.
 
Yıldız forvet, 6 gol daha atması halinde 72 gollü Gheorghe Hagi'yi geçerek Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıracak.
 
 
OSIMHEN'DEN İNANILMAZ PERFORMANS
 
Sarı-kırmızılı formayla 50. maçına çıkan Victor Osimhen, performansıyla adeta fark yaratıyor.
 
Nijeryalı golcü, bu süreçte 43 gol ve 7 asist üreterek maç başına 1 gollük ortalama yakaladı.
 
Osimhen'in bu istatistiği, Galatasaray tarihindeki en etkileyici başlangıçlardan biri olarak kayıtlara geçti.
 
Galatasaray, hem bireysel hem takım olarak yakaladığı bu tarihi formuyla sezonun geri kalanına büyük umutlarla bakıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları