G.Saray'ın gözdesi satış listesinde!

Newcastle United yönetimi, Senegalli golcü Demba Ba'nın transfer dönemine kadar kontrat uzatma teklifine cevap vermemesi halinde, satış listesine konacağını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon devre arasında vatandaşı Papiss Cisse'nin takıma katılmasından sonra gözden düşen ve yaz aylarında Galatasaray'ın gündemine gelen Demba Ba bu sezon gösterdiği müthiş performansla takımın en önemli silahı oldu.

Newcastle United yönetimi de performas artışının ardından bu sezon ligde oynadığı 17 maçta 10 kez fileleri havalandıran Senegelli oyuncu ile kontrat uzatmak için görüşmelere başladı. Ancak şu ana kadar bir anlaşma sağlanamazken, Yönetim 2014 yılında sözleşmesi sona erecek oyuncuyu sezon sonunda değerinin altında satmamak için, devre arasında satış listesine koymayı planlıyor.

Böylelikle hem oyuncuya bir gözdağı vermek isteyen Newcastle United yönetimi, hem de oyuncunun satılması halinde oradan gelecek parayla çok gecikmeden takıma takviye yapmayı planlıyor.

İngiliz basınının iddiasına göre Liverpool ve Arsenal'in ilgilendiği Senegalli golcüden gelecek parayı yine bir forvet oyuncusuna harcamayı planlayan Newcastle United'ın hedefinde ise Marsilyalı Loic Remy var.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları