G.Saray'da Es-Es kadrosu! Bir kesik...

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın kadrosu belli oldu.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını 1 Mart günü gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde üç gruba ayrılarak beşe iki top kapma çalışması yapan takımımız, açma - germe hareketleriyle idmana devam etti.

Sabah antrenmanının ana bölümünde ise taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Aykut Erçetin, günü tedavi olarak tamamladı. Dany Nounkeu, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Johan Elmander ise hazırlıklarına takımdan ayrı salon ve sahada devam etti.

ENGİN BAYTAR GÖTÜRÜLMEDİ


G.Saray'ın kamp kadrosu da belli oldu. Engin Baytar'ın bir sakatlığı olmamasına rağmen listede yer almaması dikkat çekerken, Eskişehir'e giden kafilede şu isimler bulunuyor;

Fernando Muslera, Eray İşcan - Gökhan Zan, Albert Riera, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat  - Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları