G.Saray'a gelmedi, şimdi ise...

Sezon başında Galatasaray'ı da reddeden Sinan Bolat, şimdi Porto B Takımı'nda bile süre almakta zorlanıyor.

Sezon başı transfer döneminde adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan milli kaleci Sinan Bolat, sürpriz bir tercih yaparak bonservissiz olarak Portekiz devi Porto'nun yolunu tutmuştu.

Türkiye'nin 3 büyüğünü reddeden ve Porto'ya giden 25 yaşındaki milli kaleci, Porto'da da aradığını bir türlü bulamadı ve herkesi şaşırttı. Türkiye A Mili Futbol Takımı'nın önemli kaleci adayları arasında gösterilen Sinan Bolat, Porto formasıyla bu sezon hiç resmi maça çıkmayan Sinan, Portekiz kulübünde kadroya bile giremiyor.

Sinan bu sezon Portekiz İkinci Ligi'nde mücadele eden Porto B takımı ile sadece 2 karşılaşmada forma giydi. Porto A Takımı'nın Primeira Liga'da, Şampiyonlar Ligi'nde ve Portekiz Kupası'nda oynadığı hiçbir karşılaşmanın 18 kişilik kadrosuna dahi giremedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları