G.Saray yerli forvetini arıyor!

Galatasaray'da santrafor transferi için girişimler devam ediyor. Bu bölgeye öncelik olarak yerli forvet konuşuluyor. Listede yer alan isimlerden biri de Mevlüt Erdinç

Galatasaray ligde aldığı müthiş sonuçlarla liderlik koltuğuna otururken, forvet hattının uyumu bu başarısının en önemli etkenlerinden biri olarak öne çıktı.

Geçmiş kariyerlerinde, Premier Lig'in önemli takımlarında forma giymiş iki golcü Milan Baros ve Johan Elmander'in beraber gösterdiği performans, Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere ligdeki birçok takımın Galatasaray'a boyun eğmesini sağladı. Ancak 90 dakika boyunca savaşan, savunmaları prese boğan, sahada basmadık yer bırakmayan bu iki yıldıza rağmen, Fatih Terim golcü talebinden vazgeçmiyor. Hücum hattının, Süper Lig'de rakipsiz olmasını amaçlayan İmparator, yönetime bu talebini bir kez daha iletti. Deneyimli hocanın, yabancı sınırı nedeniyle yerli bir oyuncu istediği ve bu ismin Mevlüt Erdinç olduğu öğrenildi. Başarılı futbolcuyu A Milli Takım'ın başında olduğu dönemden beri çok tutan Terim'den onayı alan yöneticiler de, PSG ile temasa geçti.

ESPANYOL DA TALİP

Katarlı sahiplerin dümene geçmesiyle müthiş bir transfer atağına girişen PSG, kadrosunu yıldız oyuncularla donattı. Fakat bu durum Mevlüt'e yaramadı. Bu sezon sadece 133 dakika forma giyebilen Mevlüt, 1 kez ağları sarsabildi. Yedek kalmaktan sıkılan yetenekli forvetin, aslında Premier Lig'e gitmek istediği belirtildi. Ayrıca Espanyol takımının da Mevlüt'ü yakından takip ettiği öğrenildi. Fakat Fatih Terim ile çok iyi bir ilişkisi olan 24 yaşındaki golcünün, Aslan'ın teklifine sıcak bakabileceği vurgulanıyor.

Sizce Mevlüt Erdinç Galatasaray'a transfer olmalı mı?
Mevlüt Galatasaray'ın aradığı isim olabilir mi?
Yorumlarınızı yazın yayınlayalım...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları