G.Saray onun peşinde! Açıklandı!..

Galatasaray'ın Ranocchia görüşmelerinde sorun yaşaması sonrasında ibreyi bir başka İtalyan oyuncuya çevirdiği ortaya çıktı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Transferde son günleri hareketli geçiren Galatasaray'ın adı İtalyan medyasının da ilk sıralarında yer alıyor.

Roberto Mancini'nin isteği üzerine stoper bölgesine bir oyuncu takviye etmek isteyen Galatasaray'ın, İtalya'da Davide Astori için girişimlerini hızlandırdığı ve transferin önümüzdeki birkaç gün içerisinde netleşeceği belirtildi.

İtalyanlar da Roberto Mancini'nin istediği Davide Astori'nin geleceğinin İtalya'da olmayacağını yazarken, Cagliarili savunmacının menajerinin de açıklamalarına yer verildi.

Davide Astori'nin menajeri Renzo Contratto yaptığı açıklamada Galatasaray transferinin sorulması üzerine görüşmelerin sürdüğünü doğrularken, ''Şu anda kesinleşen bir şey yok, ancak görüşmelerimiz sürüyor'' ifadelerini kullandı. Basın mensuplarının transferin mümkün olup olmaması sorusuna ise Astori'nin menajeri, ''Durumun nasıl gelişeceğini göreceğiz. Ancak bir kez daha söylemeliyim, şu anda netleşen bir şey yok'' cevabını verdi.

İtalyan oyuncu ile İngiltere Premier Lig'den Southampton ile Manchester United ile Rusya'dan Rubin Kazan'ın da ilgilendiği belirtiliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları