G.Saray istedi, Kayseri vermedi!

Muslera, Melo derken yerli transfer piyasasına da hakim olmak isteyen sarı-kırmızılı takımda Süper Lig'in yıldız ismi için geçtiğimiz günlerde hareketli saatlerin yaşandığı öğrenildi. Ayrıntılar burada...

Galatasaray'da Melo'nun ardından yapılacak olan transferler için geri sayım başladı. Fatih Terim'in "Transfer çalışmalarımız sadece Avrupa'da değil, Türkiye'de de devam ediyor. Taraftarlar sürpriz isimler ile karşı karşıya kalabilir" açıklamasının ardından transfer fısıltılarının sesi de yükselmeye başladı.

Orta alana süratli, teknik kapasitesi yüksek ve oyun içerisinde direkt olarak bir isim ile takviye etmenin planlarını yapan Galatasaray'ın, Kayserispor'un Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ı transfer gündemine aldığı öğrenildi. Kayserispor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Amrabat'ın transferi için Terim'in talimat verdiği ve yönetimin transferi sonuçlandırmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın yakın temasında olan Nordin Amrabat için Hollanda basını da Faslı oyuncunun olası bir transferinden PSV Eindhoven'in de kasasına para girebileceğini belirtti. Geçen sezon başında PSV Eindhoven'dan 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Amrabat'ın Galatasaray'a transferindeki en büyük engel ise oyuncunun kulübü Kayserispor...

24 yaşındaki Faslı oyuncunun transferine onay vermeyen Kayserispor'un, Galatasaray'ın olası teklifi sonrasında da bu konuda tutumunu sürdüreceği gelen haberler arasında yer alıyor. Kayserispor'un takımda tutmak istediği Nordin Amrabat için Galatasaray daha önce de nabız yoklamış ancak genel menajer Süleyman Hurma'dan olumsuz bir tepki almıştı. Nordin Amrabat'ın kesinlikle takımda kalacağını ifade eden Hurma, "Sezona şampiyonluk parolasıyla gireceğiz. Kaliteli ve genç futbolcularımızın aklını-fikrini çalmaya çalışanlar var. Ancak şuan bizim satılık oyuncumuz yok." açıklamasını yapmıştı.  

İşte PSV yıllarında Nordin Amrabat...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları