"G.Saray ile anlaştım"

A Milli Takım'ın Danimarka ile oynadığı maçta gösterdiği performansla dikkat çeken Kerim Frei'ın devre arasında Galtasaray'a geleceği iddia edildi.

A Milli Takım'ın 89 yıllık tarihinde oynadığı 500. maçta alınan sonuç değil; ilk kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Kerim Frei'ın performansı dikkat çekti. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta oyuna sonradan giren ve 25 dakika sahada kalan 19 yaşındaki Kerim Frei için önemli bir iddia ortaya atıldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; bonservisi İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'da olan ancak kiralık olarak Championship ekiplerinden Cardiff'te forma giyen Kerim Frei devre arasında Galatasaray'a gelecek. 

Aralık ayının başında Cardiff ile kiralık kontratı sona erecek olan genç futbolcunun Ocak ayında İstanbul'un yolunu tutacağı belirtildi.

İşte Kerim Frei ile ilgili haberin devamı...

'TÜRKİYE'YE GELİYORUM'
Danimarka maçı öncesi Ay-Yıldızlı kampta “Türk Milli Takımı'nda yer aldıktan sonra Türkiye'den teklifler de alacaksın. Ne yapmayı düşünüyorsun” sorularıyla karşılaşan Kerim, "Galatasaray'la anlaştım. Devre arasında Türkiye'ye geleceğim” yanıtını verdi. Böylelikle, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Cardiff City'de forma giyen yetenek için 1 ay önce Ada'ya çıkarma yaptığı ve oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Fulham ile masaya oturduğu da ortaya çıktı. Ada'daki zirvede Kerim'i 6 aylığına kiralama konusunda hem Fulham hem de oyuncuyla anlaşan Galatasaray kurmayları, bonservis opsiyonu için de girişimlerini sürdürüyor.

F.BAHÇELİ OYUNCULARDAN KOCAMAN'A MESAJ
Fulham'ın pilot takımı Cardiff City'ye kiraladığı ve önümüzdeki dönemde kiralama dönemi sona erecek olan Kerim Frei'ın Galatasaray'la anlaştığını açıklaması, Milli Takım kampındaki Fenerbahçeli oyuncuları da harekete geçirdi.

Kerim'le ilgili olarak teknik direktör Aykut Kocaman ve menajer Hasan Çetinkaya'ya bilgi veren Volkan, Gökhan Gönül, Bekir gibi yıldızlar, “Hocam, Kerim Frei çok akıllı, yetenekli, çabuk bir oyuncu. Ayrıca çok sempatik. Takıma çok kolay uyum sağlayabilir. G.Saray kiralık olarak anlaşma sağlamış. Ancak biz Fulham'dan bonservisini alabilirsek çok önemli bir iş yapmış oluruz. Bir düşünün isterseniz” ifadelerini kullandı.

İŞTE KERİM FREİ...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları