"G.Saray için kadro dışı kaldım"

Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağladığı Veysel Sarı, şampiyonluk ve tranfer süreci ile ilgili konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Veysel Sarı, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Galatasaray Dergisi’nin Mart sayısında röportajı yayınlanan sarı-kırmızılı genç futbolcu Veysel Sarı, kariyeri ve gelecek planları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’a transfer olduğunda ilk olarak kupa maçı için Tokat’a gittiklerini hatırlatan Sarı, “O maçta hocam bana ön liberoda görev vermişti ve ön libero olarak oynadım. Sonra Eskişehirspor maçında sağ bek olarak oyuna girdim. Antalyaspor maçında üçlü stoperin sağında olarak oyuna girdim. Sağ bekte de rahat oynuyorum, stoper olarak da rahatım. Önemli olan oynamak ve sahada olduğun sürece hocanın senden ne istediğini bilmek. Bana hangi pozisyonda ne istediğini aktardıktan sonra, ben de onun istediklerini yapmaya çalışıyorum” dedi.

“İLK SENE 8 MAÇ OYNADIM”

Eskişehirspor kariyerini anlatan Veysel Sarı, Eskişehirspor’a ilk transfer olduğunda takımın başında Rıza Çalımbay’ın olduğunu belirterek, “İlk sene sonradan girerek 8 maç oynadım. İkinci senemde Rıza Hoca gitti, Bülent Hoca geldi. Onun zamanında zannedersem, sezon boyunca 14-15 maç oynadım. Ardından Bülent Hoca gitti, Skibbe geldi. Skibbe geldiğinde beni ön liberoda oynattı ve bana, ‘Ön liberomu buldum’ diyordu. Bülent Hoca ile ligin ikinci yarısında Eskişehirspor’un ilk 11 oyuncusu oldum. Eskişehirspor’a 4,5 sene emek verdim ve son üç sezon 40 maçın üstünde oynadım” diye konuştu.

“GALATASARAY’A TRANSFERİM SANCILI GEÇTİ”

Galatasaray’a transfer süreci ile ilgili ise Sarı, “Kontratım bitiyordu, Eskişehirspor’la konuşmuştuk. Tek bir kere görüştük zaten ikincisi olmadı. Konuştuk ama anlaşamadık. Ondan sonra kadro dışı bıraktılar beni. Bir ay boyunca kadro dışı kaldım. Bu süre boyunca Galatasaray’ı bekledim. Çünkü başka takımlardan da teklif almıştım. Menajerim ile görüştüm ve Galatasaray’ı beklemeye karar verdim, çünkü Galatasaray büyük bir camia. Galatasaray’da kendimi daha çok geliştirebilirim diye düşündüm. Kadro dışı kalmayı göze aldım ve yaklaşık bir ay boyunca bekledim. Hayırlısı son gün oldu ama bayağı sancılı geçti” şeklinde konuştu.

“NASİBİMDE VARMIŞ”

Sarı, Galatasaray forması ile çıktığı ilk maçta gol atmasının hatırlatılması üzerine, “Kısmet, nasibimizde varmış ki yaşadık bunu. A2 milli takımla ilk maçımda da gol atmıştım. Geçen yaz da A Milli Takım kampına çağrıldım ve orada da ilk maçımda golümü attım. Galatasaray’a geldiğimde de ilk maçımda gol attım. Demek ki benim nasibimde bu var” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Sarı-kırmızılı takımda çok iyi bir hava olduğunu vurgulayan Veysel Sarı, “Abi-kardeş ilişkisi üst düzeyde diyebilirim. Kimse kimseden üstün görmüyor kendini ve tek bir amaç için mücadele veriyoruz. Galatasaray’ın başarısı ve şampiyon olmak; hedefimiz bu. Önümüzde zorlu haftalar var. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“HER FUTBOLCU YURT DIŞINDA OYNAMAK İSTER”

Sarı, gelecek planlarının sorulması üzerine ise, “Galatasaray’a 4,5 yıllık imza attım. İlk röportajımda da söyledim ‘İnşallah son kulübüm olur’ diye. Ama Galatasaray’da iyi bir performans gösterirsem, biliyorum ki mutlaka yurt dışından teklif gelir. Tabi her futbolcu yurt dışında oynamak ister. Aklımdan geçen bir takım yok ama İngiltere, İspanya ve Almanya liglerinde oynamayı isterim” şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları