G.Saray Çizme yolcusu! Rakip G.Saray

Galatasaray, Napoli ile 29 Temmuz'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Açıklamayı Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İngiltere'nin Birmingham kentinde gerçekleştiren Galatasaray, oynadığı iki hazırlık maçının ardından İstanbul'a gerdi döndü.

Lig başlayana kadar çok önemli kulüplerle hazırlık maçlarında karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip, 21 Temmuz'da İzmir'de İspanyol ekibi Malaga'yla karşı karşıya gelecek ve ardından ikinci etap kampı için Slovenya'nın Bled kasabasına gidecek.

Galatasaray'ın, Slovenya'daki çalışmalarının sonrasında 29 Temmuz'da bir hazırlık maçı daha yapacağı belirtilmiş fakat rakibin henüz belli olmadığı aktarılmıştı. Serie A'nin güçlü temsilcisi Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, kendine ait tweeter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu ayın 29'unda San Paolo'da Galatasaray'la karşılaşacağız ve yeni marşımızı orada sunacağız" ifadelerini kullandı.

Napoli başkanının bu açıklamasının ardından Galatasaray'ın hazırlık maçlarının programları da belli olmuş oldu. 28 Temmuz'da İtalya'da Napoli'yle karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, 3-4 Ağustos'ta Arsenal'in ev sahipliğinde düzenlenecek Emirates Cup'ta Arsenal ve Porto'yla karşılaşacak.

Emirates Cup'ın statüsü gereği kupaya katılan 4 takımdan her biri diğer 3 takımdan ikisiyle karşı karşı geliyor. Bu kupaya katılacak olan bir diğer takım olan Napoli, Galatasaray'la maç yapmayacak. Böylece Emirates Cup'ta karşılaşmayacak olan bu iki takım 29 Temmuz'da karşılaşmış olacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları