G.Saray aşkı bunu da yaptırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da taraftarların takım sevgisi Almanları hayretler içerisinde bıraktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile Almanya'da karşılaşan ve sahadan 3-2'lik zaferle ayrılan Galatasaray'da, taraftarların 'sevgi gösterisi' manşetlere çıktı. "Banka soygunu değil tamamen futbol" denilerek verilen haberde, futbolun çeşitli çılgınlaklara sebep olduğu ancak Galatasaray taraftarının yaptığının tamamen olağandışı bir hareket olduğu vurgulandı. Maçtan önceki gün Galatasaray'ın Veltins Arena'da yaptığı idmanı görmek için taraftarlar çok ilginç bir çözüm buldu.

Schalke 04 sportif direktörü Horst Heldt tarafından doğrulanan habere göre Galatasaraylı birkaç yüz taraftar Veltins Arena'nın dışında toplanarak elleriyle tünel kazmaya başladılar. Galatasaraylı taraftarların tüneli yapmadaki amacı ise idmanı izleyebilmek. Ancak, Galatasaraylı taraftarların planı güvenlik güçlerinin durumu farketmesiyle birlikte yattı.

Horst Heldt yaptığı açıklamada; "Evet doğru! İdmanı izlemek isteyen Türk dostlarımız elleriyle tünel kazarak stada girmeye çalıştılar. Kar yağdığını ve zeminin buz tuttuğunu düşünürsek bu gerçekleşmesi zor bir plan. Güvenlik güçleirmiz durumu farkedince müdahale etti" diyerek haberi doğruladı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları