Forvetler "makina" gibi

Elmander, Burak, Umut, Necati, Sercan ve Milan Baros... Yeni sezona güçlük bir hucum hattıyla giren Galatasaray'ın forvetleri Süper Lig defans oyuncularının kabusu olacak gibi görünüyor.

Galatasaray'da dillerden düşmeyen "ÇİLEK" transferi konuşulurken, sarı-kırmızılı takımın mevcut forvetleri yeni sezon hazırlıklarında gösterdikleri performanslarla teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Elmander, Baros, Necati ve Sercan Yıldırım forvet hattıyla geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu bölgeye geçen sezonun gol makinası Burak Yılmaz ve eski partneri Umut Bulut'u tavkiye ederek gol ayaklarının sayısını artırmıştı. Galatasaray'ın forvetleri yeni sezonda Süper Lig defans oyuncularının rüyası olacak gibi gözüküyor.

Galatasaray'da yeni sezonda gol bölgesinde formayı giymek artık eskisi kadar kolay olmayacak. Bunun bilincinde olan sarı-kırmızılı takımın golcü isimleri hazırlıklarda ekstra performans ile çalışıyorlar. Özellikle Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım antrenmanlarda attığı gollerle yeni sezonda büyük bir rekabetin içinde olacaklarını gösteriyorlar.

Milan Baros'un gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Torku Konyaspor ile oynanan hazırlık maçında geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz sarı-kırmızılı takımın formasıyla ilk golünü atmayı başardı.


Toulouse'den kiralanan Umut Bulut da Galatasaray formasına çabuk ısındı. Kampın en hırslı isimlerinden biri olan golcü oyuncu oynadığı iki hazırlık maçında 5 gol atmayı başardı. Torku Konyaspor maçında hat-trick yapan Umut Avusturya'da oynanan hazırlık maçında da 2 gol atmayı başarmıştı.

Yeni sezon hazırlıklarında dikkat çeken golcü isimlerden biri de Sercan Yıldırım. Galatasaray'da geçen sezon silik bir görüntü çizen ve istenilen performansından uzakta olan genç golcü Fatih Terim'in gözüne girebilmek için dişini tırnağına katmış durumda. Sercan oynanan her iki hazırlık maçında birer gol attı.


Geçen sezonun devre arasında Antalyaspor'dan Galatasaray'a gelen ve şampiyonlukla önemli bir paya sahip olan Necati Ateş geçtiğimiz sezonki formundan hiç birşey kaybetmemiş. Kurt golcünün yeni sezon hazırlıklarında gençlerden geri kalır yanı yok. Torku Konyaspor maçında asistleriyle dikkat çeken Necati, Avusturya'daki hazırlık maçında da 2 gol birden atmıştı.

Galatasaray'ın yeni sezonda en büyük kozu olacak Elmander'in de yeni golcüler ile birlikte gireceği rekabet şimdiden hem teknik heyeti hem de taraftarları heyecanlandırıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları