Florya'da sürpriz misafir!

Galatasaray'ın Avusturya kampının ardından çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın sabah idmanında sürpriz bir ziyaretçi vardı.

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray'ın sabah antrenmanında sürpriz bir ziyaretçi vardı.

Galatasaray'ın sabah gerçekleştirdiği idmanını geçtiğimiz yıllarda sarı-kırmızılı formayı giyen Rigobert Song da takip etti. Kamerunlu eski futbolcu Galatasaraylı oyuncular ile bir süre sohbet etti. Song, aynı dönemde forma giydiği ve şu anda Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş ile de hasret giderdi.

ANTRENMANDAN ÖZEL KARELER BURADA

2004 yılında Fransa'nın Lens kulübünden Galatasaray'a transfer olan Song, Stjepan Tomas ile birlikte defansın vazgeçilmez ismi olmuştu. 4 yıl boyunca sarı-kırmızılı formayı giyen Kamerunlu futbolcu, Galatasaray'ın son maçta kazandığı 16. lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Kamerun Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Song, sarı-kırmızılılar ile 137 kez sahaya çıktı ve gösterdiği istikrarlı performans ile Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olmayı başarmıştı.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları