Fernando "Wakabayashi" Muslera

Galatasaray Spor Kulübü'nün aylık spor yayını Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısı, geniş içeriğiyle bugünden itibaren bayilerdeki yerini aldı. İşte yer alan içerik burada...

Türkiye'nin en fazla satan spor dergisi ve Galatasaray Spor Kulübü'nün aylık spor yayını Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısı, geniş içeriğiyle bugünden itibaren bayilerdeki yerini aldı.

Dergimizin Kasım 2012 sayısında futbol takımımızın kalecisi Fernando Muslera ile yapılmış olan kapsamlı röportaj bir röportaj bulunuyor. Uruguaylı kalecimizin çocukluğu, futbol kariyeri, Galatasaray'daki hedeflerine ilişkin önemli açıklamaları Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısında olacak.

Emmanuel Eboue ve Semih Kaya posterlerinin yanı sıra 10 adet Galatasaray forması ve Aral Ticaret'ten bir adet PC oyununun hediye edileceği Galatasaray bulmacalarının da yer aldığı Kasım 2012 sayısında tatmin edici bir içerikle karşılaşacaksanız.

Başka Bir Gezegenden: Fernando "Wakabayashi" Muslera
Galatasaray'da iki şampiyonluk yaşadı, 34 haftalık bölümdeki 16 maçta kalesini gole kapatarak Claudio Taffarel'e ait olan kulüp rekorunu kırdı, formasını vitrinlere taşıdı. Ve henüz beş senelik kontratının ilk senesinde yaptı tüm bunları… Seksenli yıllarda doğan her çocuk, çizgi film kahramanı Genzo Wakabayashi'nin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu bilirdi. Nando Muslera, her geçen gün Wakabayashi'ye biraz daha yaklaşıyor. Biz de şunu biliyoruz artık: O farklı bir seviyede, farklı bir gezegende oynuyor!

Küçümsenemez Başarı: Dördüncü Kez Dünya Şampiyonu
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız bu ülkede yapılmayanı gerçekleştirip üst üste dünya şampiyonukları getirmeye ve insanımızı buna alıştırmaya başladı. Ancak bu durum elbette bazılarında rahatsızlık yarattı. Kolay olan kıtalararası kupaya uzanmak değil, bunun hakkında konuşmaktı. Başından sonuna Japonya'nın yeniden fethi...

Eurocup'ta Yeni Sezon
Ergin Ataman'ın olduğu yerde büyük hedefler vardır. Türkiye'nin Avrupa'da iki kupa kazanan tek antrenörünün kendi sözü esasında ilk cümle. Devamını getirmek ve tarihi bir kez daha yazmak için Galatasaray'ın başında. Eurocup Kasım ayıyla başlıyor ve grubumuzdaki rakipleri, tehlikeli isimlerini sizler için yakından inceledik.

Albert Riera ile Mallorca Turu
Yazın bir başka güzel olan Mallorca'ya Kasım ayında düştü yolumuz. Tur rehberimiz oldukça tanıdık. Balear Adaları'ndaki kentin  yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Albert Riera, yolculuğumuz boyunca bizlere eşlik etti. Galatasaraylılara Palma'dan Arenal'e Mallorca'nın mutlaka görülmesi gereken yerlerini anlattı…

Pick & Roll: Engin Atsür & Şebnem Kimyacıoğlu

Yepyeni bir bölümle karşınızdayız. Erkek ve Kadın Basketbol Takımı oyuncularımızın çok farklı yönlerini, ilgi alanlarını öğrenmek için topu onlara verdik ve perde yaptıktan sonra potaya yöneldik. Pası alıp sayıya çevirme ve onları daha yakından tanıma zamanı! İlk konuklar Engin Atsür ve Şebnem Kimyacıoğlu.

Şampiyonluk Maçları – II
Galatasaray'ın lig tarihinde şampiyonluğunu ilan ettiği maçlar serisinde sıra, ikincilik altıya geldi. Ali Sami Yen Stadı'nda 14 senelik hasretin bittiği 1987'den hanedanlığın başladığı 1997 yılına kadar şampiyonluk maçları, Galatasaray Dergisi'nin Kasım sayısında.

Gurbetçi Futbolcular
Türk futbolcusunun tekniği ile Almanya'daki futbol altyapısı birleşince ortaya çıkan sentezdi bize cazip gelen. Başta Almanya olmak üzere Avrupa'da futbol eğitimlerini alan Türk futbolcular, ligimize bambaşka bir kalite kattılar. Yetenek avcıları tarafından aranan Avrupa'daki Türklerden Galatasaray tarihine katma değer katanları sıraladık.

Florya: Milli Takım Altyapısı
Galatasaray'ın gurur duyulası çok özelliği var. Ama farklı jenerasyonlarda ülke futboluna oyuncular yetiştiren Florya'nın yeri biraz daha ayrı olmalı. Bugün A Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda beş mezunumuz bulunuyor. Hâlihazırda Florya'da yarınlar için eğitim gören diğerleri için daha güzel bir motivasyon unsuru olabilir mi?

Zirvedeki Adam: Massimo Barbolini
Türkiye'de ve CEV Champions League için iddialı bir kadro kuran Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, bu sezon Avrupa'nın en önemli teknik adamlarından biri tarafından yönetiliyor. "Zirvedeki Adam" Massimo Barboli'nin Galatasaray Dergisi'ne özel açıklamaları, dergimizin 118. sayısında okuyucularımıza aktarılacak.

Dört Nesil Galatasaraylılık: Hasol Ailesi
Babası Galatasaraylı atlet ve kulüp üyesi olan Doğan Hasol'un Galatasaray sevgisi, kızı Ayşe Erktin ve torunu Ali Erktin ile dördüncü nesilde devam ediyor. 

Arda'nın Mutfağı: Arda Türkmen
Her Pazar onu ekranlarda gördüğünüzde iştahınız açılıyor, yemek yapma arzusuyla yanıp tutuşuyor ve günün geri kalanını bedene yayılan bir huzurla geçiriyorsunuz. Arda'nın Mutfağı'ndan gönlümüze uzanan bu genç adamın sektöründeki olağanüstü yükseliş öyküsüne paralel giden bir de Galatasaray tutkusu var. Arda Türkmen ile sıra dışı bir söyleşi dergimizin yeni sayısında.

Gülay Afşar
Konu Türkiye'de ekonomi televizyonculuğu ve takip eden şekli ile uzman kadrosu ise adını anmadan geçemeyeceğiniz bir isim gelir önünüze: Gülay Afşar. Bilindik tartışmaların dışında, habere ulaşırken karşımıza gelen başarılı sunucu ile içinde sarı ve kırmızının geçtiği bir sohbet gerçekleştirdik. Malumu ilana ne hacet ama soruları bu kez biz sorduk.

Osman Aşbay: Basketbolda Görünmez Bir Kahraman
Büyük bir basketbol emekçisi. Tam 10 sezondur şubenin bünyesinde yer alıyor, masör Osman Aşbay. Oyuncuları iyileştiriyor, mental olarak maça hazırlıyor, yeri geliyor seanslar esnasında onları dinleyip psikolojik olarak yardımcı oluyor. Takımın ayrılmaz bir parçası, görünmez kahramanı. Onun hikâyesine göz atmamak olmazdı...

Galatasaray'da Kürek

Galatasaray Kürek Takımı'nın gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi hedeflediği başarılar, Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısında.

Yeni Çıkan Futbol Kitapları
Piyasaya yeni sürülen futbol kitaplarının listesini görmek istemez misiniz? Ve her birine ait ön bilgileri... Soruların cevapları, Galatasaray Dergisi'nin Kasım 2012 sayısında.

Maç Günü
Galatasaray'ın Ekim ayı içerisinde oynadığı karşılaşmalar; maçların değerlendirmeleri ve hikâyeleri, fotoğraflarla Galatasaray Dergisi'nde.

İstatistik
İstatistik sayfamız, oyuncularımızı bir de rakamlarla değerlendirmeyi mümkün kılıyor.

Basketbol Maçları
Kadın ve erkek basketbol takımlarımızın bu ayki maçlarını mercek altına alıyoruz.

Haberler
Geçtiğimiz ay sarı kırmızıya dair olanlar…

Tarihten Sayfalar
Nostalji güzeldir. Hele ki Galatasaray gibi bir tarihiniz varsa. Eski gazete kupürleriyle, zaten hiç akıllardan çıkmayan anılarımızı yâd ediyoruz.

Yakın Plan
Arşivlik fotoğraflarla günümüzden ve tarihimizden görsel anlar.

NBA
Yeni sezon öncesinde Miami Heat analizi, Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısında.

Kültür & Sanat

Sinema, tiyatro, sergi, müzik… Tavsiyelerimiz, Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısında.

Aslan Parçası

Aslan parçalarına sarı kırmızı sayfalar. Haydi bakalım çocuklar, bu sayfalar da sizler için… Galatasaray Dergisi'nin 118. sayısında dünyaya çocukların gözünden bakmaya devam ediyoruz ve yine sarı kırmızı gözlüklerle.

Okur Mektupları

Sizlerden gelen öneriler, tavsiyeler, sorular…

Efsane 11'im
Köşemizin bu ayki konuğu, efsane kaptanımız Bülent Korkmaz.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları