Ferguson, Cluj tüyosunu verdi

Devler Ligi'nde 4.maçlar sonunda H Grubu'nda liderliği garantileyen İngiliz ekibinin patronu Sir Alex Ferguson'un Cluj karşılaşmasına çıkaracağı kadro merak ediliyor...

Devler Ligi'nde 4.maçlar sonunda H Grubu'nda liderliği garantileyen İngiliz ekibinin patronu Sir Alex Ferguson'un Cluj karşılaşmasına, Galatasaray ile İstanbul'daki oynanan maçtaki kadroya benzer bir 11 ile başlayacağı tahmin ediliyor.

Haftasonunda Premier League'in zirvesini yakından etkileyen maçta Manchester'ın bir diğer ekibi City ile karşılaşacak 'Kırmızı Şeytanlar' derbi öncesi sakatlık şoku veya yorgunluktan kaynaklanacak problemler istemiyor. Bu maçla birikte hem Derbi zaferi yaşamak isteyen Sir Alex Ferguson aynı zamanda takipçisiyle de puan farkını açmak istiyor.

Dün medyanın karşısına çıkan Manchester United menajeri, sakatlıktan kurtulan tecrübeli defans oyuncusu Nemanja Vidic'i sahaya sürebilecini belirtti. Sırp oyuncunun maç ekisiği olduğunu ve Cluj karşılaşmasında bunu gidererek ligde oynanacak City maçına daha hazır çıkacağı belirten İskoç menajer, kafasındaki savunma dörtlüsünün Phil Jones, Chris Smalling, Vidic and Alexander Buttner'den oluştuğunu söyledi.

Sir Alex Ferguson ayrıca; "Nani, Antonio Valencia, Anderson ve Shinji Kagawa sakatlıkları nedeniyle bizimle olamayacaklar. Hücum hattında aklıma ilk gelen isim olarak Nick Powell'ı söyleyebilirim. Galatasaray maçında ilk kez Devler Ligi sahnesine çıktı ve hiç de fena oynamadı. İşte bu gibi maçlar onun gelişimi için çok önemli. Powell United'ın geleceği." ifadelerini kullanarak ileri uçta şans vereceği isimler arasında sadece Powell konusunda karara vardığını belirtti.

İngiliz basını ayrıca, Cluj'un Old Trafford'dan puan çıkarması gerektiğini aksi takdirde bir üst tura çıkma şansını kaybedeceğini yazdı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları