Fenerbahçe'nin kalbine bayrak diktik!

Galatasaray her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. İşte tüm gelişmeler ve haberin ayrıntıları burada...

Sürekli gelişen ürün yelpazesi ve son dönemde artan mağaza sayısıyla büyümesine hız kesmeden devam eden GSStore büyük bir atak daha yaptı. Sarı-kırmızılılar mağazalar zincirine yepyeni bir halkayı daha ekleyerek Bağdat Caddesi GSStore'u taraftarların hizmetine açtı.

Caddenin Erenköy tarafında yer alan yeni mağaza, 15 Aralık Cumartesi gününden itibaren taraftarlara hizmet vermeye başladı

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi karşılaşması öncesi sarı-kırmızılılardan gelen bu hamle, Galatasaray taraftarlarını bir hayli memnun etti.

EN ÖZEL KARELER! TIKLAYIN...

AÇILIŞ TAMAM

Bağdat Caddesi Erenköy'de yer alan yeni mağazanın açılışını Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A. Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli yaptı.

Açılış töreninde Galatasaray Televizyonu'na konuşan Nurettin Kantarelli, ''Burayını açmak hepimizin hayaliydi; çünkü uzun zamandan beri eksikliği olan bir mağazamızdı. Daha önce caddede bir kaç mağazamız oldu ama yerleri itibari ile çok tercih edilen noktalarda değildi. Bu günkü mağazamız tam alışverişin kalbinin attığı bölgede, dolasıyla başarılı olacağına yüzde yüz eminim. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Eminim ki çok güzel sonuçlar elde edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Adres
Erenköy Camii Sok. Aksan Apt.
No:1 / 4 Caddebostan / Kadıköy

İSTANBUL

DERBİ ÖNCESİ ARENA



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları