Fener bak git!

Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde takımın gol umudu olacak.

Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmayı iple çekiyor. Hem Şampiyonlar Ligi'nde he de Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir grafik ortaya koyan Burak, şimdi 'Gerçek Galatasaraylı' olmayı hedefliyor.

Manisaspor ve Trabzonspor formasıyle Fenerbahçe filelerini havalandırma başarısı gösteren 27 yaşındaki golcü, sezon başında cezası nedeniyle Süper Kupa karşılaşmasında sahne alamamıştı.

Umut Bulut ve Johan Elmander'den formayı alarak sarı-kırmızılı takımın 1 numaralı forveti haline gelen Burak, Fenerbahçe karşısında teknik direktör Fatih Terim'in en büyük kozu olacak.

Galatasaray'da ligde 13 maça çıkarak 9 gol, 2 asistle oynayan Burak Yılmaz; çektiği 20 isabetli şutun neredeyse yarısını ağlarla buluşturdu. Sarı-kırmızılı takımda toplam 15 gol atan Burak, haftalar geçtikçe formunu daha da geliştirmesini bildi.

Dev derbide tüm dikkatleri üzerine çeken yetenekli golcü, Türk Telekom Arena'daki dev randevuda fileleri sarsması halinde iç sahadaki 10. golüne ulaşacak.

BRAGA SONRASI BUNLARI SÖYLEDİ

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları