Felipe Melo: "Dayanamıyorum" dedi, kaptı!

Futbol komitesi ve teknik heyete, “Sahaya çıkmalıyım” diyen Felipe Melo’nun bugün ilk 11’de olma ihtimali yüksek. Ancak G.Saray’ın hocası Hamzaoğlu, zorluk derecesi yüksek olan Trabzonspor maçında oyuncusunu riske etmeyecek.

Pitbull’un inadı tuttu, “Oynayacağım” diye tutturdu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da, futbolcusunun ısrarına kayıtsız kalamadı.

Felipe Melo, aşırı oynama isteği üzerine iki kez idmana çıkmasına rağmen Manisaspor ile bugün oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı kadrosuna alındı. 23 Şubat 2015 tarihinde bel fıtığı operasyonu geçiren ve kendisine verilen tedavi programını harfiyen yerine getiren Felipe Melo, 50 gün sonra G.Saray takımı ile 2 kez taktik idman yapmasına karşın, “Artık forma giymek istiyorum” çıkışını yaptı.

“ARTIK TV’DEN MAÇ İZLEYEMİYORUM!”

Melo’nun iyileşir iyileşmez forma giyme ısrarı, futbol komitesi ve teknik heyete, “Sahada olmalıyım” çıkışında bulunması, Florya’da tatlı bir sıkıntıya neden oldu.

Trabzonspor maçında sahada olmak isteyen Melo, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile görüştü.

Görüşmede Melo, “Ağrılarım bitti. Çıkıp oynamak ve takıma şampiyonluk yolunda katkı sağlamak istiyorum. Artık tribünden ya da televizyondan maç izlemeye dayanamıyorum. Yeterince Galatasaray’ı yalnız bıraktım. Artık sahada olmalıyım. Hazırım” diye konuştu.

LİGE GAZİANTEP MAÇIYLA DÖNECEK

Brezilyalı’nın maç eksiğini göz önünde bulunduran teknik heyet ve Albayrak, Melo’nun aşırı hırsının kendisine zarar vermesinden korkup yıldız ismi frenlemeye çalışıyor. Hamzaoğlu, darbe alması hâlinde sakatlığının nüksetmesinden çekindiği için Melo’yu zorluk derecesi yüksek olan Trabzon maçında sahaya sürmeyi planlamıyor. Manisa maçında yüksek ihtimalle Aydın ve Semih’le ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Melo, ligde G.Antep maçıyla dönecek.

İŞTE BÖYLE AÇIKLAMIŞLARDI...




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları