Fatih Terim'den Florya dersi

Kadıköy dönüşü kutlama yapan, ardından kupadan elenen G.Saray, şampiyonluk kutlaması için ön hazırlık yapmayacak

Süper Final'de çarşamba günü Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, perşembe günü Fenerbahçe'nin Beşiktaş deplasmanında puan kaybı yaşaması halinde Pazar günü TT Arena'da Beşiktaş derbisini kazanıp şampiyonluğunu ilan etme hesapları yaparken, Florya'da şampiyonluk kutlaması için organizasyon yapılmaması kararı alındı.

Sabah'ın haberine göre; Süper Lig'in 31. Haftasında F.Bahçe deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen ve Florya Tesisleri'nde taraftarıyla kutlama yapan sarı-kırmızılı teknik heyet ve futbolcular, o gecenin ardından önce Türkiye Kupası'na veda etmiş ardından evinde Trabzonspor ile berabere kalarak iki önemli puan kaybetmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in yöneticilerle yaptığı görüşmede "Şampiyon olalım yine en güzel kutlamayı biz yaparız. Oyuncuların konsantrasyonunun bozulmaması için, Pazar günü Arena'da ekstra bir organizasyon yapılmasın" dediği, futbolcularına da "Biz kendi maçlarımızı kazanalım, yeter" şeklinde konuştuğu öğrenildi. UltrAslan'ın Pazar günü TT Arena'da oynanacak Beşiktaş derbisinde şampiyonluk kutlaması için herhangi bir hazırlık yapmadığı da ifade edildi.

F.BAHÇE PUAN KAYBEDERSE...
G.Saray, çarşamba günü Trabzon'u mağlup eder, F.Bahçe, perşembe günü akşam İnönü Stadı'ndan 3 puanla çıkamazsa, sarı-kırmızılı takım Beşiktaş'ı Pazar günü TT Arena'da devirdiği takdirde Süper Final'in bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek ve 13 Mayıs'ta Kadıköy'de ezeli rakibi F.Bahçe ile oynayacağı derbiye şampiyon olarak çıkacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları