Fatih Terim'den ders!

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim, oyuncularıyla biraraya gelerek kırmızı kart pozisyonlarını masaya yatırdı. İşte gelişmeler ve haberin detayları...

Galatasaray'da 12 haftada görülen 5 kırmızı kartı Fatih Terim önceki gün Florya'da futbolcularıyla masaya yatırdı. Gaziantepspor ve Sivasspor maçında görülen dört kırmızı kartın pozisyonlarının yer aldığı bantı yorum yapmadan iki kez takımına izleten Terim, daha sonra nasıl davranmaları gerektiği konusunda ders verdi.

Servet'in G.Antep maçında gördüğü kırmızı için "Tamam pozisyon gereği yapıyorsun ama sen rakibi geçirmeyecektin" diyen İmparator, aynı maçta çift sarı kart ile atılan Sabri'ye de "Sen kaptansın. Sinirlerine neden hakim olmuyorsun? Her tahrik oluşunuzda oyundan atılırsanız her maçı 9 kişi tamamlarız. Hakem hatalı karar verse de itirazın nizami olacak" uyarısını yaptı.

ELMANDER'E HAK VERDİ AMA...


Engin'e "Sezonun en iyi maçı oynarken kaleci seni tahrik ediyor, kalkıp amatörce karşılık veriyorsun. Hakem kaleciyi görse zaten atacak; penaltı verecek. Sen dön arkanı git" sitemini eden Terim, Elmander'in pozisyonunu izlettikten sonra İsveçli forvete "Bu kırmızıya ben de tereddütlü yaklaşıyorum. Adamın ayağına bakmıyorsun bile ama kasti olarak değerlendirildi. Daha dikkatli olabilirdin" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları