Fatih Terim maç sonunda HAYKIRDI!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalar yaptı. Terim, "Biz Şampiyonlar Ligi öncesinde puan kaybetmeye alıştık artık. Ancak Galatasaray takımı bunları telafi etmelidir" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Terim maçla ilgili değerlendirmesinde maça iyi başladıklarını ancak ikinci yarıda baskı yemeden golü yemeleri nedeniyle geri düştüklerini ifade etti.

Deneyimli çalıştırıcı 1-1 berabere kaldıkları mücadele sonrasında maçla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarı esasında iyi başladık. Pozisyonları da bulmamıza rağmen golü bulamadık. Oyunu set olarak başlatmamıza, atağa çıkmamıza rağmen ilk yarıda golü bulamadık. İkinci yarıda ön taraftar daha fazla baskı bulduk. Atak yemeden, baskı yemeden yine kendi kendimize gol attık. Uğraştık, denedik, olmadı. Biz Şampiyonlar Ligi öncesinde puan kaybetmeye alıştık artık. Ancak Galatasaray takımı bunları telafi etmelidir, edebilmelidir... Gaziantepspor takımı iyi oynadı, onları da tebrik ediyorum. Kazanmak istedik ancak olmadı."

Şampiyonlar Ligi maçlar öncesinde ve sonrasında puan kaybı yaşamalarının alıştıkları bir durum olduğunun altını çizen Fatih Terim, "İlk başta Şampiyonlar Ligi nedeniyle puan kaybettiği diyoruz tabii. Takım içerisinde bazı arkadaşlarımızın görev adına daha fazla hareket etmesi lazım. Yoksa Galatasaray'ın bir oyun düzeni var. Bazı unsurlarımız var, arkadaşlarımızla konuşacağız ve tamemen lige dönmemiz gerekiyor artık. Braga maçından sonra biraz daha nefes alırız diye tahmin ediyorum." diyerek açıklamalarını noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları