Fatih Terim haklı çıktı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sözleri kendisini gösteriyor! Deneyimli çalıştırıcı, Melo-Riera kavgasının ardından, "Kimse merak etmesin, Galatasaray bu kavgadan güçlü çıkar" demişti.

Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'in son maçı olan Manisaspor mücadelesi öncesi yaşanan Felipe Melo ve Albert Riera gerginliği izlerini tamamen sildi! Medyada uzun süre konuşulan bu olay yerini tebessüme bıraktı...

Sarı-kırmızılı futbolcuların, Fatih Terim'e kadro dışı bırakılan Melo ile Riera'yı affetmesi için yaptıkları konuşma ilk meyvesini vermişti.

Beşiktaş ile oynanan mücadelede yanyana görev yapan Melo ve Riera ilk golün ardından büyük sevinç yaşadı. Brezilyalı oyuncunun attığı golden sonra koşarak yanına giden ve Melo'ya sarılan Riera, takımdaki kenetlenmeyi gözler önüne serdi.

Melo ile Emmanuel Eboue'nin golün ardından yaptıkları dansı da yakından takip eden Riera, arkadaşlarını dikkatle izleyerek alkışladı.

Teknik direktör Fatih Terim'in iki oyuncuyu aynı anda sahaya sürerek yürek yüreğe oynamalarını istemesi sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük takdirle karşılandı. Mücadelede sık sık yanyana gelen Melo ve Riera'nın uyumu dikkat çekti.

TERİM NE DEMİŞTİ?

Felipe Melo ile Albert Riera kavgasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Fatih Terim, "Kimse merak etmesin, Galatasaray bu kavgadan güçlü çıkar" şeklinde konuşmuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları