Fatih Terim dese ki...

Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızıyla sürerken gündeme gelen bazı isimler sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Ara transfer dönemi hareketliliğine erkenden giren Galatasaray'da yükselmeye başlayan İsviçre Milli Takımı ve Basel'in genç yıldızı Xherdan Shaqiri sesleri sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya başladı.

Son günlerde çeşitli basın yayın organlarında yer alan Shaqiri iddialarına yönetim ve teknik heyetten bir açıklama gelmezken; Basel'den ayrılarak Hamburg'un başına geçen Alman teknik adam Thorsten Fink'in vedasıyla genç oyuncunun takımda mutsuz olduğu İsviçre basınında yer aldı.

Hamburg, Dinamo Kiev ve Borussia Mönchengladbach'ın yanısıra adı özellikle İngiltere Premier Lig kulüpleriyle anılan Shaqiri'nin bonservis bedeli 15 milyon avro olarak değerlendirilirken, yetenekli oyuncunun Spor Toto Süper Lig'i yakından takip etmesi transferin önünü açacak bir neden olarak göze çarpıyor.
ARDA - SHAQIRI DÖNEMECİ!

Türkiye, İtalya, İspanya, Almanya ve doğal olarak İsviçre Ligi'ni yakından takip eden Shaqiri, kısa bir süre önce "Arda Turan Atletico Madrid'e transfer olmasaydı ben oraya gidecektim" ifadelerini kullandı. Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle Atletico'nun Arda'ya yöneldiğini kaydeden başarılı oyuncu, Türkiye'den gelebilecek tekliflere de açık olduğunu dile getirdi.

DENGELER...

Takımdaki dengeleri değiştirmek istemeyen ve yüksek maliyetli transferi veto eden Fatih Terim'in Shaqiri konusuna nasıl yaklaşacağı merakla bekleniyor. Dünyanın en yetenekli genç oyuncularından Shaqiri'nin adı Galatasaray'la anılırken bir süre önce Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak "Hocama öyle isimler geldi ki hepsini maliyeti nedeniyle geri çevirdi" açıklamasında bulunmuştu.

KISACA SHAQIRI

İsviçre'nin Messi'si olarak nitelendirilen kanat oyuncusu bu sezon Basel'de 15 maça çıkarak 4 kez de fileleri havalandırdı. Geçtigimiz sezon İsviçre'de yılın futbolcusu ödülünün de sahibi olan Kosova asıllı yıldız sürati ve kararlılığı ile ön plana çıkıyor.

NTVSPOR DA DOĞRULADI

Transferde taraftarın nabzını tutan Webaslan.com Xherdan Shaqiri haberini ziyaretçilerine duyurmuştu. Ntvspor'da yer alan haberde Shaqiri için girişimlere başlandığı doğrulandı. Fatih Terim'in genç yıldızı çok istediği ve girişimlerin sürdüğü belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları