Fatih Altaylı'dan Fenerbahçe'ye tarihi yanıt

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Fenerbahçeli bir yöneticinin sözlerine canlı yayında yanıt verdi.

Fenerbahçeli yönetici Metin Sipahioğlu'nun Galatasaray'ın tarihteki 4 şampiyonluğunu karalamak üzerine yaptığı açıklamalara, sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Fatih Altaylı yanıt verdi.

İşte Fatih Altaylı'nın Fenerbahçeli isme verdiği cevap...

"Fenerbahçeli biri, Galatasaray'ın 2000'li yıllarıyla ilgili çıkmış abuk subuk konuşmuş. Neyse adı... Metin denen çocuk o senelerde Galatasaray'da ne olduğunu çok merak ediyorsa gitsin kendi tesislerine, orada Emre diye bir çocuk var ona sorsun. Eğer Galatasaray o dönemde ahlaksızlıkla şampiyon olduysa üstelik UEFA şampiyonu da Arsenal gibi bir rakibi finalde yenerek olduysa Emre'ye sorsun... Emre de ona anlatsın. O zaman da desinler ki 'Biz zaten Emre'yi bu ahlaksızlıkları transfer etmek için aldık'.

İnsanın ağzından çıkanı kulağı duyar. Fenerbahçe'de yok muydu o cemaat? Bütün o kimi kaçak kimi hapiste olan savcılarla ben mi maç yaptım Fenerbahçe tesislerinde? Onları kulübe ben mi üye yaptım? Onları makamlarında ziyaret edip Fenerbahçe üyelik kartlarını ben mi verdim o savcılar ve hakimlere? Ben Galatasaray'da bunları temizlemeye kalkınca da medyada uğradığım saldırısını da herkes hatırlayacaktır."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları