Faruk Süren'den mesaj var!

Galatasaray'ın 1996-2000 arasında kazandığı başarıların mimarlarından olan Faruk Süren, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesi açıklamalar yaptı

Türkiye cumartesi akşamı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine kilitlenmiş durumda... İki takım için de 3 puandan öte anlamlar içeren dev buluşma öncesinde çok önemli bir isim daha Takvim gazetesine konuştu. Galatasaray'ın 1996-2000 arasında kazandığı büyük başarıların mimarlarından olan efsane başkan Faruk Süren derbiyi değerlendirdi.

BU KEZ İYİ FUTBOL

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a karşı kurduğu ezici üstünlüğün bir şehir efsanesi olmadığını ifade eden Süren, "Galatasaray tüm o yenilgileri kötü oynadığı için aldı. Bunun başka bir nedeni yok. Sonuçta birçok takım gidip Kadıköy'de Fener'i yenebiliyor. Ben Galatasaray'ın bu kez iyi bir futbolla derbiden zaferle ayrılacağını düşünüyorum" diye konuştu.

PERFORMANS HARİKA

Fatih Terim'e de övgüler yağdıran Faruk Süren, "Çok istikrarlı bir sezon yaşıyor. Yeni bir takım kuruldu. Birçok yeni futbolcu geldi. Fakat buna rağmen ortaya konan performans gerçekten de harika. Galatasaray'ın havası da derbi öncesinde çok iyi. Bu kez şampiyonluk için Kadıköy'de kazanacağız. Tüm taraftarlar buna yürekten inansın" ifadesini kullandı.

GERGİNLİK ÇIKMASIN

Efsane Başkan Faruk Süren, derbinin şanına yakışır bir şekilde geçmesini de dileyerek, "Umarım hiçbir gerginlik yaşanmadan, sadece futbolun konuşulduğu bir maç olur. Galatasaray bugüne kadar çok başarılı maçlar çıkardı. Zaten playoff olmasaydı şimdiden uzak ara şampiyondu. Futbolda her sonuç var. Ama olağanüstü bir durum olmazsa Kadıköy'den gülerek ayrılırız" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları