"Farkımız ortaya çıkacak"

Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Çolak, haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Emre'nin açıklamaları ve detaylar...

Galatasaray’ın genç futbolcusu Emre Çolak Galatasaray Televizyonu’nun sorularını yanıtladı. Beşiktaş’ı yenerek Süper Final’e iyi başladıklarını ifade eden Çolak, Fenerbahçe derbisini de kazanmak istediklerini belirtti.

Emre Çolak şunları söyledi: "Böylesine zor bir maçta üç puanla başladığımız için çok mutluyuz. Beşiktaş gibi önemli bir takımı yendik. Fenerbahçe maçına gelirsek, bu maçın camiamız için önemini herkes biliyor. Hocamız da antrenmanlarda bunu anlatıyor. Biz yine her zamanki oyunumuzu oynadığımız, aynı mücadelemizi ortaya koyduğumuz sürece farkımız Fenerbahçe karşısında da ortaya çıkacaktır. Ligde hiçbir derbiyi kaybetmemiş bir Galatasaray var. Yine her zamanki futbolumuzu oynayıp bu maçtan da üç puanla ayrılacağımıza eminiz. Tabii ki en önemli maçlarımızdan birisi; bu maçı kazandığımız zaman şampiyonluğu neredeyse garantilemiş oluruz. Çünkü Beşiktaş’ın ardından Fenerbahçe’yi de yenersek, takım olarak çok daha motive ve liderliğe yaklaşmış olacağız. Bu maçı da alıp şampiyonluk mücadelemize emin adımlarla devam edeceğiz."

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları