Fark etmez! Madrid'e karşı üstünüz

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda salı günü Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın, rakibine karşı 3-2 üstünlüğü bulunuyor.

WEBASLAN - Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda salı günü Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın, rakibine karşı iç sahada 3-2 üstünlüğü bulunuyor.

Galatasaray ile Real Madrid takımları Avrupa kupalarında 5 kez karşılaştı. Oynanan 5 maçta Galatasaray 3 kez, Los Galacticos 2 kez galip geldi. Sarı- kırmızılılar, 2000-01 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükseldiğinde Real Madrid ile eşlemiş sahasında 3-2 yendiği rakibine deplasmanda 3-0 kaybedip elenmişti.

GEÇEN SEZON ARENA'DA BÖYLE DEVİRDİK!

Aslan, aynı sezon başında UEFA Süper Kupa maçında Madrid ekibini uzatmalarda Jardel’in attığı golle 2-1 yenip kupayı müzesine götürmüştü. Galatasaray geçen sezonda Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında rakibine deplasmanda 3-0 mağlup oldu sahasında ise 3-2 yendi. Galatasaray rakibiyle İstanbul’da oynadığı 2 maçı da 3-2 kazanırken attığı 6 golü de maçın 2.yarısında buldu.

İSPANYOL TAKIMLARI TERS GELİYOR

Galatasaray Avrupa Kupalarında İspanyol ekipleri ile 27 maç yaptı. Galatasaray 27 maçta 8 galibiyet 6 beraberlik 13 yenilgi aldı. İstanbul’da oynanan 13 maçta Cimbom 6 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılılar Avrupa kupalarında İspanyol ekiplerine karşı son 2 galibiyetini Real Madrid’i yenerek elde etti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları