F.Bahçe ve G.Saray karşı karşıya mı?

Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinden koştuğu oyuncu yıldız oyuncuya talip olduğu öne sürüldü. İşte gelişmeler...

3 Temmuz şokunun ardından Mamadou Niang ve Emmanuel Emenike gibi iki süper golcüyü elden çıkarmak zorunda kalan Fenerbahçe, önce Bienvenu, ardından Moussa Sow'u renklerine katmış, Sow'un da sakatlığı nedeniyle golcü krizini aşamamıştı. Yeni sezon için teknik direktör Aykut Kocaman'ın "Klas bir golcü"yü kadroya katmak istediği kulüpte, Benfica'dan Oscar Cardozo ile birlikte gündeme oturan isim Montpellier'den Olivier Giroud oldu.

Sarı-Lacivertliler, Fransa Ligi'nde 36 maçta 21 gol, 6 asistle yıldızlaşan ve sezonu gol kralı olarak kapatan 25 yaşındaki golcü için menajer Hasan Çetinkaya kanalıyla temaslara başlarken, son dakika bombası patladı.

HEM GENÇ HEM BİTİRİCİ
Arsenal'in de transfer etmek istediği 1.92'lik golcü için ‘ezeli rekabet' başladı. Berbatov üzerinde duran Galatasaray'ın da Olivier Giroud'un transferi konusunda devreye girdiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulübün hem bitiriciliği hem uzun boyu hem de gençliği nedeniyle Fransız golcü için istekli olduğu ve görüşmeleri başladığı gelen haberler arasında.

BAŞKAN SATIŞA SICAK BAKTI
Fransa'da tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşayan Montpellier'in oyuncuları, transfer sezonunun da ‘aranılan' isimleri arasına girdi. Ancak Montpellier'in başkanı Louis Nicollin, takımdan yalnızca 2 oyuncunun ayrılmasına sıcak bakabileceklerini açıkladı. Nicollin, ‘istedikleri teklifin gelmesi' halinde Olivier Giroud ile Mapou Yanga-Mbiwa'nın satılabileceğini söyledi.

TALEP 16 MİLYON EURO
Mamadou Niang ve Moussa Sow'dan sonra Fransa Ligi'nde gol krallığı yaşamış 3. ismi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin, Giroud için Montpellier ile ilk teması yaptığı, Fransız ekibinin 16 milyon Euro istediği belirtildi. Sarı-Lacivertliler ise, bu rakamı 12'ye düşürmek için bastırıyor.

NAPOLİ DE İSTİYOR
Arsenal'in Faslı golcüsü Chamakh ile birlikte 6 milyon Euro teklif ettiği Fransız Olivier Giroud, İtalyanlar'ın da takibinde... Napoli'nin, süper yıldızı Cavani'nin takımdan ayrılması halinde alternatif olarak 1.92'lik golcüyü düşündüğü Çizme basınında manşetleri süslüyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları