Eskişehirspor'da son durum!

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geleceği Eskişehirspor, İstanbul'a mutlak puan parolasıyla geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geleceği Eskişehirspor, İstanbul'a mutlak puan parolasıyla geldi.

Sezona Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Michael Skibbe yönetiminde oldukça iyi başlangıç yapan Eskişehirspor, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında müthiş bir performans ortaya koymuş ancak hücum hattında yakaladığı pozisyonları gole çevirememişti. Oldukça diri bir savunma hattına sahip olan Eskişehirspor'da yeni transfer tecrübeli Dede'nin performansı da büyük beğeni kazanıyor.

Kritik maçtan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Michael Skibbe, Galatasaray'a karşı mücadele edecek olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Deplasmanda Galatasaray ile yapacağımız maçta rekabet edebileceğimizi gösterdik. Tabii orada gereken mücadelemizi sergilersek, İstanbul'dan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Galatasaray'ın çok teknik ve iyi bir kadrosu var. Özelikle teknik direktörleri çok tecrübeli. Eskişehirspor'un olduğu gibi Galatasaray'ın da çok mükemmel taraftarı var. Bu yüzden atmosferin en üst seviyede olacağını düşünüyorum" dedi.

Eskişehirspor'da santrfor Batuhan Karadeniz'in sakatlığı bulunuyor ve Galatasaray karşısında ilk 11'de olması beklenmiyor. Batuhan'ın yanı sıra bir dönem Galatasaray forması giyen Volkan Yaman da Türk Telekom Arena'da forma giyemeyecek.

Michael Skibbe'nin Galatasaray'a karşında kalede Ivesa, savunmada Diego, Sezgin, Koray, Dede; orta alanda Alper, Tello, Burhan, Veysel Sarı; hücum bölgesinde ise Kamara ve Mehmet Yıldız'a forma vermesi bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları