Eren Derdiyok: "Şampiyon yüzde 100 Galatasaray olacak"

Galatasaray'ın forveti Eren Derdiyok, TRT Spor ekranlarında gündeme dair değerlendirmeler yaptı

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Eren Derdiyok, TRT Spor ekranlarında açıklamalarda bulundu. Takımın son durumunu değerlendiren Eren, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

TERİM HAVA KATTI

Fatih Terim'in etkisi sorulurken, "İlk iki maçımızı oynadık ve Fatih Terim ile kazandık. Gelişiyle herkese hava kattı, herkesin yüzü gülüyor. Hocanın istediği tarz futbolu oynayarak iyi işler yapmak istiyoruz. Futbolda iniş çıkışlı dönemler oluyor. Düşüş yaşadım takım da biraz düştü ama ilk dönem iyi geçmişt, sson maçlar biraz zor geçti. Bundan ders çıkarmalıyız. İyi bir kadroya sahibiz. Şimdi Fatih Terim ile yakaldığımız hava ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

TUDOR'UN FELSEFESİ ÖYLEYDİ

Eski teknik adamları konusunda, "Tudor ile şahsım adına sıkıntı yaşamdım. Kendi tarzı vardı. Onun felsefesi buydu, istediklerini yapmaya çalıştık. Karar onun, doğru olup olmadığını kıyaslamak bize düşmez. Terim gelince çok şey değişti... Her şekilde tesisler, çalışanlar, stat... Bunu herkes hissetti. Çok iyi enerji alıyoruz. Karşılığını en iyi şekilde vermemiz lazım" sözlerini kullandı




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları