Engin de açıkladı: 'Şampiyonluk...'

Galatasaray 'ın sahasında Beşiktaş'ı son dakika golüyle mağlup ettiği maç sonrası Engin Baytar Lig TV'ye konuştu.

Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı son dakika golüyle 3-2 mağlup ederken; Engin Baytar karşılaşma sonrası Lig TV'ye konuştu.

Baytar, "Gerçekten çok önemli bir maçtı. Rakiplerimizin bizden önce oynaması avantajdı. Puan kaybettiler, avantaj oldu. Beşiktaşlı arkadaşları da tebrik etmek lazım. Perşembe günü maç oynayıp burada bizle mücadele ettiler. Almeida'nın kaçırdığı golden sonra bizim golü bulmamız galibiyeti getirdi" ifadelerini kullandı.

Koreagrafi hakkında konuşan Engin, "Koreografi taraftarımızın bizle birlikte olmasını ve 12. adamı gösteriyorlar. Onlar da içten bizler de. Şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" derken, "Son maça kadar elimizden geleni yapıp Allah nasip ederse şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

BASIN TOPLANTISI

Engin Baytar çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Rakiplerimizin bizden önce oynayıp puan kaybetmesi bu maçı daha da önemli kıldı. Son saniye golü bizi çok mutlu etti. Play-off'la birlikte 12 maçımız var. Avantajı kullanıp sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

Milli takıma çağırılmamasıyla ilgili olarak da Engin, "İnsanların kafasındaki soruları silmek için uğraşıyorum. Hocamız böyle bir karar vermiş, oraya gidenler de bizim gibi futbolcular. Sonradan bize de şans verecektir. Biz elimizden geleni önce kendi kulübümüzde ardından da milli forma altında yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları