Engin bombaladı

Galatasaray'ın 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldiği maçın ardından konuşan sarı kırmızılı futbolcu Engin Baytar, sezon başından bu yana yaşadıkları şeyler hakkında içini döktü.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'a 2-1 yenildiği maçın ardından sarı kırmızılı futbolcu Engin Baytar açıklamalarda bulundu.

Baytar maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarlarından özür dileyerek, "Böyle bir sonucu beklemiyorduk. İlk yarı maça konsantre olamadık. Tabii bir çok oyuncumuzun da maç eksiği var ancak bunlar bahane değil çok üzgünüz. İlk yarı en başta ben olmak üzere çok vasattık. İki tane penaltı pozisyonu var bizce penaltıydı ancak bunlar bahane olamaz. İkinci yarı daha istekliydik ama bu kez de şans bizden yana değildi. Şimdi bu maçı unutup Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarına konsantre olmamız lazım. Bu maçı kaybetmemizin nedeni haftasonu oynanacak Fenerbahçe maçı da olabilir." ifadelerini kullandı.

ÖNCE FEDERASYONA...

Kendisine maç içinde iki kez formasının yırtlıdığı hatırlatılan Engin Baytar konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "İlk yarıda çok kötü performans gösterdiğim için sinirimden formamı yırttım. En azından hakeme bir tepkim yok. Kendi formamı yırttım. Federasyon bunun için de ceza vermez herhalde bana. Bu yüzden 8 maç ceza verirseler şaşırmam."

SONRA HAKEMLERE...

Bu açıklamalarının ardından da hızını alamayan Baytar kamuoyu üzerinde adının çıktığını ifade ederek "Hep beni suçlu buluyorlar, biraz da Engin dışındaki etkenlere bakılması lazım. Ben suçumu biliyorum, hatamın farkındayım ancak aynı pozisyonlarda bana farklı diğerlerine farklı kararlar alınıyor. Ben cezamı çektim 11 hafta formamdan uzak kaldım artık daha fazla üstüme gelmesinler. Futbolu bırakmamı istiyorlar. Maçları adil yönetsinler."

Baytar'ın bu açıklamalardan sonra ceza alabileceği öne sürülüyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları