Engin Baytar ayrılacak mı?

Galatasaray'da Engin Baytar'ın Rus ekibi Rubin Kazan'a gideceği öne sürülmüştü. Menajerinden açıklama var...

Galatasaray'ın yetenekli oyuncusu Engin Baytar, Galatasaray'dan ayrılacağı konusunda çıkan dedikodular son buldu! Oyuncunun menajeri Ali Egesel, açıklamalar yaptı...

Süper Kupa Finalinde Cüneyt Çakır'a yaptığı hareketler sonucunda PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılan ve son Fenerbahçe derbisinde 18 kişilik kadroya alınmayan Engin Baytar'ın devre arası Rubin Kazan'a transfer olacağı haberlerine menajeri Ali Egesel açıklık getirdi.

'ENGİN HİÇBİR YERE GİTMİYOR'

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Ali Egesel şunları söyledi;

"Engin devre arası hiçbir yere gitmeyecek. Rubin Kazan'dan bize gelen bir teklif yok. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. İlerleyen günlerde bu konu ile ilgili bir görüşme yaparız diye düşünüyorum. Ayrılık yok, Engin devre arası takımdan ayrılmayacak' dedi.

ESKİŞEHİRSPOR ALPER POTUK'U SATMIYOR

Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Alper Potuk'un da menajerliğini yapan Egesel, Alper'in devre arası Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler için; "Eskişehirspor yönetimi Alper'i satmaktan vazgeçti. Devre arası gelecek teklifleri değerlendirmeyecekler" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da kadroya girmekte zorlanan ve Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edilen Sabri Sarıoğlu için kısa ve net bir açıklama yapan Egesel; "Devre arası ayrılık yok" ifadelerini kullandı.

KURAYLA İLGİLİ TÜM GELİŞMELER! TIKLAYIN...

Ünal Aysal'dan Schalke açıklaması

Hamit'ten kura yorumu

Schalke'yi tanıyalım

Albayrak ve uğurlu masa

Schalke cephesi kura için ne dedi?

Hem Schalke başkanı, hem de...

İlk maç nerede oynanacak?

Huntelaar'dan Burak Yılmaz yorumu!

Arıboğan transfer müjdesini verdi!

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları