Engel kalmadı

Galatasaray'da taraftarın merakla beklediği Felipe Melo transferinde sona yaklaşılıyor.

Galatasaray, Felipe Melo transferinde, önce Juventus’u, ardından sambacının menajerlerini yola getirdi.

Sambacı ile 2.7 milyon euro ve maç başı 20 bin eurodan 3 yıllığına anlaşan, ancak kulübü Juventus, Rusya’dan gelen teklifler üzerine yeni taleplerde bulunmuştu. Ancak Melo için, İtalyan ekibi Juventus’un yumuşadığı ve öne sürdüğü ağır şartları geri çektiği ortaya çıktı.
Juventus’un bu tavrında Melo’nun, “Galatasaray’dan başka takıma gitmek istemiyorum. İzin vermeyeceksiniz, o zaman gelir sizinle antrenmanla çıkarım” restinin etkili olduğu ifade edildi. Juventus’un 7 milyon euroya kadar indiği, Galatasaray’ın ise 6 milyon euroda ısrarının sürdüğü bildirildi.

Diğer taraftan 3 yıllık anlaşma sağlanan Melo’nun alacağından yüzde 10 komisyon paylarının yanısıra, Juventus’a ödenen bonservis bedelinden de komisyon isteyen sambacının menajerleri de geri adım attı. Böylece Melo’nun transferindeki iki büyük engel aşılmış oldu.

TERİM SİTEM ETTİ

Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Melo'nun transferinin uzaması ile ilgili Gstv çalışanlarının yanında yönetime sitem ettiği iddia edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları