En kritik 270 dakika...

Lige 5 maçta aldığı 13 puanla başlayan Galatasaray, çok kritik bir viraja giriyor. İşte detaylar ve gelişmeler...

Galatasaray 10 gün içinde önce Ordu'ya gidecek, ardından Braga ve Es Es'i konuk edecek. Bu maçların sonuçları 2 kulvarda da Aslan'ın kaderini etkileyebilir

Son şampiyon, bu sezonun da lideri Galatasaray, keskin bir viraja girmeye hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılılar 28 Eylül Cuma günü ligin flaş ekibi Orduspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

9’ar puanlı Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile birlikte Cim Bom’un en yakın takipçilerinden olan Ordu sınavının kazanılması halinde, Aslan’ın 4 puanlık farkı şimdiden açma ihtimali bulunuyor. Ancak Galatasaray, 2 Ekim Salı günü daha kritik bir mücadeleye çıkacak ve Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında Portekiz temsilcisi Braga’yı konuk edecek. Manchester United deplasmanındaki performansıyla alkış toplayan Sarı-Kırmızılılar, Braga’yı yenerse önemli bir avantaj sağlayacak.

Portekiz ekibi ilk hafta evinde Cluj’a yenildiği için puansız kalacak ve yarıştan uzaklaşacak. Manchester’ın da Cluj’u yenmesi durumunda Aslan bir anda 2. sıranın en avantajlı takımı haline gelecek.

Emin adımlarla yürüyecek

Bu karşılaşmanın hemen ardından ligin dişli ekiplerinden Eskişehirspor, TT Arena’da Aslan’ın karşısına çıkacak. Galatasaray bu mücadeleyi de kazanırsa hem ligde hem de Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam etmiş olacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları