En iyi savunma hücumdur

PFDK'nın 21 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin TL para cezası verdiği G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın zehir zemberek savunması...

Süper Final'in ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevkedilen, 21 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin TL para cezası alan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, bu karar öncesinde kurula gönderdiği savunmasında "Aşağılama ve küçük düşürme boyutuna varmadıkça, eleştiri sert ve ağır olsa bile hukuka uygundur" vurgusunu yaptı ve Tahkim Kurulu'nun taraflı olduğunu savundu. İşte o savunmadan satır başları:

TFF ışıkları açtıramadı

Hakkımız olan şampiyonluk kupasını yeşil zeminde almak için tam 3 saat boyunca Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun soyunma odasında beklemek zorunda bırakıldık. Stadın kapatılan ışıkları Türkiye Futbol Federasyonu ve Başkanı tarafından dahi açtırılamamış, buna teşebbüs bile edilmemiş, ilkel şartlar altında kupa takımımıza verilmiştir.

'Demirören projesi'

Sayın Demirören'in UEFA kurallarına ve UEFA'nın almış olduğu "Hangi şartlarda 58. maddenin değiştirilebileceği" yönündeki karara uymamak üzere aday olduğunu ve bunu onaylamadığımızı açıklamıştık. Demirören federasyonu yönetime gelmeden ifade etmiş olduğumuz çekincelerimiz ve belirttiğimiz "proje" uygulanmıştır.

G.Saraylılar kovuldu!
TFF Genel Sekreterlik görevine transferine onay verdiğimiz kulübümüzün 11 yıllık yöneticisi Ebru Köksal'ın işine Galatasaraylı olduğu için son verilmiştir. UEFA Disiplin Müfettişi İlhan Helvacı'nın işine son verilmiştir. "Bu federasyonda Galatasaraylı damgası yemiş bürokratlar, teknokratlar derhal uzaklaştırıldı" ifadem bir durum tespitinden ibarettir.

Tuzcuoğlu'na dikkat!

Tahkim Kurulu, Spor Hukuku Enstitüsü Derneği'nin ağırlıklı olarak yönetim kurulu üyelerinden oluşmaktadır. Enstitü Yönetim Kurulu Başkanı ile Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, enstitü antetli kağıdına, F.Bahçe'nin şike yapmadığı yönünde hukuki mütalaa vermişlerdir. Lehine mütalaa verilen kişi yine Enstitü Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu'dur.

Hakaret değil eleştiri
İfade özgürlüğünün bir parçası olan eleştiri, belirli olayların açıklanması yanında bu olayda adı geçen kişi veya kişilerin tutum ve davranışları hakkında bir değer hükmü içerir. Beğenmediğim federasyonun istifasını isterim ve bu eleştiri sınırları içerisinde bir davranıştır. Hakaret değildir.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları