En büyük isteği!

Galatasaray'ın İspanya La Liga ekibi Real Madrid'den kadrosuna kattığı Hamit Altıntop gol atmak istiyor. Kısa zamanda fileler havalanacak...

Galatasaray'ın İspanya La Liga ekibi Real Madrid'den kadrosuna kattığı Hamit Altıntop'un performansı yükselmeye devam ediyor. Manchester United ile oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde başarılı bir grafik ortaya koyan deneyimli oyuncu, Akhisar Belediyespor maçında da çok çalıştı.

Sarı-kırmızılı takımda fileleri havalandırarak moral bulmak isteyen Hamit Altıntop, Akhisar karşılaşmasında müsait durumda olmasına rağmen Burak Yılmaz'a asist yapmayı tercih etmişti.

Takım arkadaşlarının kaleyi yoklaması için sık sık fırsat tanıdığı tecrübeli futbolcu, şanssızlığını şu ana kadar yenemedi. Maç eksiğini üzerinden atmaya başlayan Hamit'in formunun artması taraftardan teknik heyete kadar herkesi mutlu etti.

Gerçek Hamit'i yavaş yavaş göstermeye başlayan A Milli futbolcunun kısa süre içerisinde fileleri havalandırarak dileğine kavuşması bekleniyor.

Zaman zaman etkili şutlarla kaleyi yoklayan Hamit Altıntop, Orduspor ile oynanacak olan lig karşılaşmasında bu isteğini gerçekleştirebilir...

Siz Hamit Altıntop'un formundan memnun musunuz?
Yorumlarınızı yazın, yayımlayalım...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları