En büyük artış ona yapıldı

Galatasaray'ın 22 yaşındaki başarılı stoperi Semih Kaya, gösterdiği büyük yükseliş sonrası yönetimden en büyük zammı kapan oyuncu oldu.

Galatasaray defansının bel kemiği haline gelen 22 yaşındaki Semih Kaya’nın maaşı iki katına çıktı. Genç yıldızın yıllık ücretinde başarılı performansına karşılık olarak yüzde yüzlük artışa gidildi. Teknik direktör Fatih Terim tarafından 1.5 yıldır sahaya sürülen Semih Kaya, önce G.Saray sonra da Milli Takım savunmasının vazgeçilmezi haline geldi. Tüm bu olumlu gelişmelerin ardından Semih’e ekstra bir zam uygulandı.

Semih Kaya, geçtiğimiz sezon 31 maçta görev alıp, Ujfalusi ile defansın bel kemiği olmuştu. Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi maçlarının tamamında oynayan Semih, ligdeki 18 mücadelede süre alıp büyük tecrübe kazandı. G.Saray’da en az para kazanan as futbolcu konumundaki Kaya’nın yükselen grafiği yönetim tarafından da pas geçilmedi.

Semih’le aynı mevkide görev yapan Gökhan Zan 700 bin Euro, Dany 1 milyon Euro, Ujfalusi 2.2 milyon Euro’ya oynarken, 22’lik stoperin arkadaşlarının gerisinde kalan kazancına ayar çekildi.

EN BÜYÜK ARTIRIM ONA YAPILIYOR

Galatasaray Yönetimi, kulübün altyapısından yetişen Semih’in 450 bin liralık senelik ücretini ikiye katladı. Belinde oluşan kırığa rağmen fedakârlık yapıp tam 3 haftadır oynayan futbolcunun garanti kazancı 900 bin liraya yükseltildi.

Genç oyuncunun 15 bin lira olan maç başı ücretinin de 20 bin liraya çıkarılacağı, artışın resmi imzalar sonrası yürürlüğe gireceği öğrenildi. 2016’ya kadar Galatasaray’la sözleşmesi bulunan Semih’in, kazancına her yıl yüzde 10 civarında artış uygulanacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları