Emre: "Taraftarımızla kazanacağız"

Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi konuşan Emre Çolak ve yeni transferimiz Burdisso, kritik derbide galip geleceklerini söyledi.

Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi konuşan Emre Çolak ve yeni transferimiz Burdisso, kritik derbide galip gelmek istediklerini söyledi.

EMRE ÇOLAK


"Beşiktaş derbisi camiamız için çok önemli. Puan durumunun kritik olduğu bu haftalarda daha da önemli. İnşallah maça çok iyi hazırlanıp derbiden üstün çıkmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Artık puan kaybının telafisi çok zor. Biz Arena'da bu maçları çok rahat geçebiliyoruz. Çok iyi mücadele edip, çok iyi oynuyoruz. İnşallah üç puanı alıp emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

Arena'da taraftarımız bizi inanılmaz derecede motive ediyor. Taraftarımızın önemi bizim için bambaşka. Onlar arkamızda olduğu sürece biz daha iyi mücadele ediyoruz. İnşallah bu haftada da onların sayesinde maçtan üç puanla ayrılacağız."

GUILLERMO BURDISSO


"Bu tip derbileri oynamak her futbolcu ve takım için çok önemlidir. Galatasaray gibi her maçta hedefi üç puan olan bir takımla da böyle bir derbiye çıkmak beni heyecanlandırıyor.

Arjantin'de Boca - River ve Rosairo - Newell's derbilerinde oynadım. Şimdi de Türkiye'de çok önemli bir derbi yaşayacağım. Derbiler hem futbolcu hem de taraftar için atmosferi en üstte olan maçlardır. O yüzden mutlaka güzel bir maç bizi bekliyor.

Saha içinde ve saha dışında arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. İlk geldiğim günden beri benimle yakından ilgileniyorlar. Futbol olaraksa buraya biraz daha alışmam gerekiyor ama her geçen gün daha iyiye gidiyor."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları