Emre Çolak müjdesi!

Emre Çolak, Ümit Milli Takım kadrosuna kadrosuna davet edildi. Ancak Fenerbahçe derbisi nedeniyle devreye hemen Galatasaraylı idareciler girdi. Genç yıldız için federasyondan izin alındı.

WEBASLAN

Galatasaray'da Fenerbahçe maçı öncesi Ümit Milli Takım kadrosuna çağrılan Emre Çolak için TFF'den izin alındı ve genç oyuncu derbi maçın kadrosuna dahil edildi.

U21 Ümit Milli Takımın, 14 Ağustos 2012 tarihinde İrlanda Cumhuriyeti ile deplasmanda yapacağı 2013 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı için kampa girdi. Aday kadroya davet edilen oyuncular İstanbul Polat Renaissance Hotel'de toplandı. Ancak bu isimler arasında yer alan Galatasaraylı oyuncu Emre Çolak Süper Kupa maçını oynadıktan sonra kafileye dahil olacak.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Erzurum'da oynayacağı Süper Kupa maçı kadrosuna alınan Emre için federasyondan özel bir izin alındı. Takımı ile birlikte Erzurum'a gidecek Emre maç akşamı İstanbul'a dönecek ve ardından Pazartesi Ümit Milli Takım'ın kafilesine dahil olarak Dublin'e gidecek.

Genç oyuncu açısından ise son 4 günü çok zorlu ve yorucu geçecek. Çünkü gidiş geliş 3.000 Km Erzurum'a gidip gelecek. Ardından 7.000 Km gidiş-geliş Dublin yolculuğu yapacak. Toplamda genç isim 4 günde 10.000 Kmlik uzun bir yolu kat edip 2 önemli karşılaşmada forma giyecek.

Yeni sezon hazırlıklarının yıldızı olan Emre Çolak, Fiorentina maçında sergilediği performans ile hem teknik direktör Fatih Terim hem de sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Emre'nin ısrarla Erzurum'a gelmesini isteyen Terim'in genç ismi ilk 11'de oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABER - Yakup ÇINAR




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları