Yasin ve Bruma tercihlerinin gölgesinde kalan Emre Çolak, yeniden 11'e girmek için çalışıyor.
Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle formayı sırtına geçiren Emre Çolak, bir süre sonra gözden düştü. Yasin Öztekin’in formu ve hocanın Bruma tercihiyle beraber 11’i unutan genç futbolcu, takımdaki yerini tekrar almak için canla başla çalışıyor.
İdmanlarda gerek attığı goller, gerekse azmiyle Hamza hocanın gözüne girmeye çalışan başarılı futbolcu, formayı geri almak için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Emre’ye sene başında La Liga ekiplerinden Almeria talip olmuş, ancak milli futbolcu teklifi reddetmişti.
Aydın Yılmaz kayıplarda
Altyapıdan çıktığı dönemde kendisinden çok şey beklenen ancak bugüne kadar kendisine verilen şansı değerlendiremeyen Aydın Yılmaz, geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir oynayamıyordu. Türkiye Kupası’nda ayağı kırıldığı için formaya hasret kalan Aydın, bu sezonun ortasında tekrar antrenmalara başladı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu Sarı-Kırmızılı takımın hiçbir lig maçında kadroya giremedi. Aydın’la yeni sezon öncesi yolların ayrılması bekleniyor.