Elmander'in yokluğu sıkıntı...

Teknik direktör Fatih Terim Trabzonspor maçına yönelik, çeşitli alternatifler deniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan sürpriz bir şekilde elenen Galatasaray'da artık tüm hazırlıklar Trabzonspor maçına yönelik yapılıyor. Zorlu mücadele öncesi İsveçli yıldız Johan Elmander'in sakat olması teknik direktör Fatih Terim'i büyük sıkıntıya soktu.

Hücum hattında Necati Ateş ile Milan Baros'un uyum sorunu çekmesinden dolayı antrenmanlarda çeşitli alternatifler deneyen başarılı antrenör, Trabzonspor karşısında taktiksel değişikliğe gidebilir. Ligin ilk haftalarında olduğu gibi takımı 4-1-4-1 dizilişinde oynatmayı planlayan Terim, orta saha kurgusunda çeşitli oynamalar yapıyor.

Türk Telekom Arena'da verilecek olan sınavda Selçuk İnan ve Felipe Melo ikilisinden vazgeçmeyecek olan deneyimli taktisyen, Engin Baytar ve Albert Riera'yı kanatlarda oynatarak Emre Çolak'ı forvetin arkasında görevlendirebilir.

Kulübede Sercan Yıldırım haricinde forveti bulunmayan Terim, bu konu hakkında da oldukça rahatsız. Genç oyuncunun bir türlü bekleneni verememesi Necati Ateş ya da Milan Baros'tan birine kulübe yolunu açabilir.

Sizce takımımız Trabzonspor karşısında nasıl bir diziliş ile sahaya çıkmalı?
Yorumlarınızı yazın, yayınlayalım...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları