Elmander'in en büyük hayali...

Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander, EURO2012 öncesi turnuvaya dair en büyük hayalini açıkladı. İşte detaylar ve gelişmeler...

EURO2012'de İsveç Milli Takımı forması giyecek olan Johan Elmander, Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından en büyük rüyasının Ukrayna karşısında forma giyebilmek olduğunu söyledi.

İsveç basınına açıklamalarda bulunan Elmander, sakatlık sürecini atlatmaya başladığını ancak bu sakatlığın etkilerini uzun vadede yaşamamak için tedbirli olmak zorunda olduklarını dile getirdi.

Henüz antrenmanlara başlamadığını ve spor salonunda bazı fiziksel çalışmalar yaptığını ifade eden İsveçli futbolcu, "Ben sadece kadroda bulunan bir isim olarak anılmak istemiyorum. Aksine takıma sürekli faydalı olmak için buradayım. Şu anda tedavi sürecim iyi gidiyor. Sürekli bisiklete binmek her ne kadar eğlenceli olmasa da bu da tedavi sürecinin bir parçası" dedi.

Sakatlık sürecini atlatarak İsveç'in Ukrayna ile oynayacağı maçta forma giymeyi hayal ettiğini ifade eden Elmander, "Şu anda en büyük hedefim Ukrayna maçına kadar hazır bir hale gelmek. Uzmanlarımız 1 hafta sonra topla çalışmalara başlayabileceğimi söylüyor ancak bu konuda da acele etmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Final'de Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı şampiyonluk maçında ayağında çatlak oluşan Elmander'in 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları