"Elimizden kaçırdık"

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılıların Manchester United'a 1-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar ve gelişmeler...

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Galatasaray'ın M.United'a 1-0 mağlup olmasının ardından Muslera maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uruguaylı kaleci, Premier League'de oynama hayali olduğu ve bu ligde yer alan bir takımın penaltısını kurtarmasıyla ilgili soruya, "Evet çocukluktan beridir Premier League'de oynamak istiyorum. Bu benim bir hayalim." dedi.

Maçla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Muslera, "Maçın başında bir penaltımız verilmedi, eğer o verilseydi durumlar çok farklı olabilirdi. Bunu dışında baskılı bir oyun oynadık,pozisyonlar bulduk ama gol atamadık. Maçın hakkı belki bu sonuç değildi ama maalesef böyle oldu." şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Muslera, "M.United, daha çok Valencia'nın olduğu taraftan gelmeye çalıştı. Valencia çok iyi bir oyuncu fakat Hakan Balta olsun,Semih olsun Dany olsun iyi işler yaptılar. Defansımız iyi işler yaptı. Galatasaray olarak biz de rakip kim olursa olsun en iyi şekilde mücadele edebileceğimizi gösterdik." dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları