Eden Hazard: "Ben Real Madrid için yaratıldım!"

Eden Hazard, EURO 2020'de Belçika'nın oynayacağı ilk maç öncesi açıklamalarda bulundu.

EURO 2020'de Belçika formasıyla şampiyonluk hedefleyen Real Madrid'in yıldızı Eden Hazard, ülkesinden Het Nieuwsblad'a açıklamalarda bulundu.

İşte Eden Hazard'ın sözleri:

"Sadece başlamak için başlamak istemiyorum. Bacaklarım şu an iyi değil ama bir gün tekrar çok iyi hissedeceğim. Her iki kalçamdan da iğne oluyorum. İlk maçta yüzde 100 olamayacağım. Girsem bile, Rusya maçında bir fark yaratmamı beklemeyin. Üst üste birkaç maç oynadığımda gelişeceğim. Futbol hissi giderek güçlenecek ve maç ritmim geri gelecek. Ancak ilk maçtan zorlamak istemiyorum. Neyse ki, Belçika'nın benden başka da yıldızları var."

"HİÇBİR ŞEYDE EN İYİSİ DEĞİLİM"

"EURO 2020'nin en iyi pasörü kesinlikle Kevin De Bruyne. EURO 2020'nin en iyi golcüsü Romelu Lukaku. EURO 2020'nin en iyi kalecisi Thibaut Courtois. Bizi iyi yapan şey de bu. Bense her şeyde iyiyim ama hiçbir şeyde en iyisi değilim. Ben de her şeyden biraz var, iyi bir karışımım."



"REAL MADRID'DE KALACAĞIM"

"Gelecek sezon Real Madrid'de kalacağım. Aksi aklımdan geçmedi. Real Madrid'i başarısızlıkla bırakmayacağım. Ben Real Madrid'de oynamak için yaratıldım, bunu ispatlayacağım. 2 yıl zor geçti. Aslında Madrid'de olmadan Madrid'deydim. Bernabeu'da futbol oynamak için imza attım ama taraftarsız bir şekilde başka yerdeo ynadık. Umarım Bernabeu'nun inşası yakında tamamlanacak ve tekrar tribünler dolacak. Bernebau'ya ihtiyacım var."

"ZIDANE'IN AYRILIĞI CANIMI YAKTI"

"Bıraktığı zaman Zidane'ı aradım. Zidane'ın ayrılığı canımı yaktı. Güzel şeyler yapabileceğimiz iki sezonumuz vardı. Hem onun hem de benim için hayal kırıklığı oldu. Benim Zidane'ı ne kadar çok sevdiğimi herkes bilir. Zidane benim idolüm. Onun sayesinde futbol oynadım. Bir gün Zidane'ın Leverkusen'e attığı golün benzerini atmayı umarak yıllarımı geçirdim. Belki EURO 2020'de böyle bir gol atabilirim."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları